Loading...

New Home in Turkey OVER ONS

Het hoofdkantoor is gevestigd in Alanya zijn we volledig ondergedompeld in Turkije , in de cultuur, in zijn gewoonten, in zijn wetten , en de vastgoedmarkt , zowel als makelaars en investeerders , en met zo veel kennis van de markt voor commercieel vastgoed .

 

VERTROUWDE

Je hoort horror verhalen van mensen neer te zetten betalingen of het maken van geënsceneerde betalingen op onroerend goed in Turkije , alleen om de partij te verliezen toen, bij een poging om de verkoop zijn ze niet in staat om dit te doen , omdat het onroerend goed is niet juridisch eigendom van de persoon die beweert eigendom registreren , of een andere juridische kwestie .

Iedereen die heeft gekocht bij New Home in Turkey is nu een 100% geregistreerd en gelukkige eigenaar van hun huis in Turkije .

 

TOEGEWIJD

Wij zijn 6 dagen per week het hele jaar door geopend . Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed en dat is alles wat we doen . Wij verkopen eigendom , niet hypotheken , vakanties en vluchten , maar eigendom. Wij geloven dat het belangrijk is om dat niveau van focus te hebben . We zijn even toegewijd aan elk van de 10 markten die we aanbieden , waaronder Istanbul .

 

We hebben momenteel online divisies voor al onze belangrijkste markten : het Verenigd Koninkrijk , Noorwegen , Zweden , Finland , Duitsland , Denemarken , Nederland , Rusland en het Midden-Oosten , elk met hun eigen toegewijde medewerkers . We werken momenteel 22 mensen .

 

Voor ons is het niet alleen verkopen maar belangrijker is een uitstekende service voor u aankoop met u aankoop en na u aankoop. Wij hebben dus een erg goede service voor na verkoop dus genaamd als ‘’after sales service’’. Een tevreden klant is beter dan een enkel verkoop.