Loading...
Meer dan 1000 woningen verkocht in Turkije aan kopers uit de hele wereld.
Turkse Bedrijf gespecialiseerd in buitenlands onroerend goed meer dan 10 locaties in Turkije.
Marktleidende overzeese vastgoed Bedrijf met 100% klanttevredenheid beleid.

New Home in Turkey is een toonaangevende vastgoed en vastgoedbeleggingen maatschapij. Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed sinds 2006 en blijven toegewijd om onze klanten met de beste eigenschappen die Turkije te bieden heeft . Een van de langst gevestigde vastgoed en investerings adviesbureaus in Turkije wij bieden 100 % klanttevredenheid beleid en trainen al onze medewerkers in het leveren van eersteklas klantenservice.

Met het hoofdkantoor in Alanya. Ons bedrijf omvat meer dan 10 locaties in Turkije , met inbegrip van Istanbul . Wij werken met buitenlandse aankopen voornamelijk uit West-Europa , Rusland en het Midden-Oosten blijft gericht op het leveren van een op maat gemaakte service . We houden op dit moment een van de grootste vastgoedportefeuille in Turkije voor maximale keuze en hoogwaardige eigenschappen en zijn een van de enige bedrijven die all inclusive gratis bezichtigingstrip aanbieden *.

Wij begrijpen dat de aankoop van een onroerend goed in Turkije is een grote beslissing en het vinden van de juiste woning voor uw behoeften kan moeilijk zijn . Dat is waarom onze hoogopgeleide team van experts hier zijn om te helpen en begeleiden, bij elke fase van het koopproces.

  • MET WIE WERKEN WIJ Met wie we werken is een beslissing die we zeer serieus nemen en zijn trots op het opbouwen van samenwerkingsverbanden met alleen de meest betrouwbare en gevestigde projectontwikkelaars.

  • WAT WIJ BIEDEN Hier bij New Home in Turkey bieden we een volledig uitgebreide ondersteunings dienst aan ieder van onze klanten, waaronder eerste consult , werving en selectie , door het omgaan met de betaling en de juridische documentatie en uiteindelijk voltooiing van de koopprces . Wij stoppen dan nog niet want wij bieden een uitstekende na verkoop service genaamd als after sales service.